Tuesday, December 25, 2012

This is the end

Χτες ήταν η τελευταία νύχτα των προσφορών. Από σήμερα οι προσφορές έχουν κλείσει (χτες με πήρε ο ύπνος). Έχουμε μαζέψει €550. Τώρα μένει το πρακτικό κομμάτι της ιδέας του Secret Santa.  
Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές  σε όλους σας, στις οικογένειες σας και σε όλους αγαπάτε, και ακόμα σε όσους δεν συμπαθείτε ιδιαίτερα. Σας ευχαριστούμε για την όποια βοήθεια παρείχατε στον σκοπό μας από τα βάθη της καρδιάς μας.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Friday, December 21, 2012

Donations Restored

Όπως πολύ σωστά αρκετοί έχετε παρατηρήσει το "σύστημα" εισφορών λειτουργεί κανονικά. Απολογούμαι για την καθυστέρηση στην ανακοίνωση. To my defense είμαι ο iΒασίλης και έχω πολλά δώρα να κανονίσω, για πολλά άτακτα παιδάκια :p 
Για ακόμη μια φορά σας ευχαριστούμε για την γενναιόδωρη προσφορά σας. Αν ακόμα ξέρετε και άλλους που μπορούν να βοηθήσουν σας παρακαλούμε να τους ενημερώσετε για το σκοπό μας.

Χο Χο Χο Χο Χο Χο Χο Χο Χο Χο Χο Χο 

Wednesday, December 19, 2012

Error on PayPal

Αγαπητοί φίλοι,

Όπως θα έχετε παρατηρήσει υπάρχει ένα πρόβλημα με το "σύστημα" εισφορών. Προσπαθούμε να διορθόσουμε το πρόβλημα και μόλις αποκατασταθεί η βλάβη θα σας ειδοποιήσουμε. Ευχαριστούμε για την κατανόηση, την προσφορά και την οποιαδήποτε προσφορά που θα κάνετε.